Vesti

DEAD JOKER se vraćaju singlom 'Out Of Forgiveness'
05.05.2017. | |

Posle dosta vremena kragujevacki death metal bend DEAD JOKER se pojavljuje na srpsku metal scenu singlom "Out of Forgiveness" za koji je uradjen i lyrics video.

Dead Joker se vraćaju singlom Out Of Forgiveness

Bend je oformljen 1990. godine u Kragujevcu i iza sebe ima par demo snimaka i album "Venture" izdat 1994. godine i reizdanje na CD formatu za Klasma Records iz Nemačke. 2015. godine bend se okuplja i nastavlja sa radom da bi u junu 2016. godine u Kragujevcu napravio povratnicki koncert kao i pojavljivanje na Exit festivalu iste godine. Bend se u skorije vreme predstavlja u Temišvaru na Revolution festu i Arsenalu istog dana kada nastupa i sasatav Anthrax.

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.