Vesti

Mile Kekin predstavio singl 'Reno 4'
04.05.2017. | |

Pesma koja je zadnjih dana naišla na veliko zanimanje fanova i medija napokon je izašla! Ljubav prema svom prvom automobilu Mile je pretočio u reči i nastao je "Reno 4".

Mile Kekin / foto: Roberto Pavić

"Reno 4 je uglancan, tank napunjen do vrha i kreće put radio postaja“ - objavilo je Mile Kekin na svojoj službenoj Facebook stranici.

Autobiografsku pesmu za koju sam potpisuje muziku i tekst, Mile opisuje kao pesmu o njegovim prvim studentskim danima, prvoj ljubavi, prvom CD-u Hladnog piva i naravno, o prvom autu koji je bio samo njegov.

"Prvih par stihova napisao sam i snimio prije desetak godina. Pjesma je stajala na ledu dok ponovno nisam kupio baterije za diktafon, a čim sam ju ponovno čuo znao sam da je to moja priča; autobiografija i tekst posložilisu se sami od sebe.“ - rekao je Mile Kekin

„Reno 4“ prvi je singl koji Mile Kekin planira objaviti na svom solo albumu koji bi trebao izaći krajem ove godine, a ceo album razlikovaće se od svega što je do sada radio. Kako sam kaže, to će biti posveta njegovim uzorima kao što su Bob Dylan, Bruce Springsteen, Tom Waits i drugi pesnički velikani koji su na neki način obeležili njegov muzički put.

"Tematski će to biti moja intimna priča, bit će to pjesme o meni, a ne toliko o svijetu oko mene“ - zaključio je Mile

Mile Kekin / foto: Roberto Pavić

Prateći bend Mile Kekina čine ovi glazbenici (sa leva na desno)

Marko Bregant (gitare svih vrsta), Matko Gaće (bubnjevi i udaraljke), Andrija Lazo (harmonika i gitare), Danko Krznarić (klavijature i gitare) i Mario Rašić (bas gitara).  Mileta Kekina pratite na njegovom facebooku i novom Youtube kanalu i  prvi saznajte sve novosti.

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.