Vesti

Potvrđen nastup benda SKINDRED na kragujevačkom Arsenal Festu!
03.05.2017. | |

Britanska reggae metal atrakcija SKINDRED nastupiće na ovogodišnjem Arsenal Festu koji se održava u Kragujevcu, i to 24. juna, poslednjeg dana festivala. Festival će se održati 22, 23. i 24. juna a ulaznice se mogu nabaviti na svim prodajnim mestima mreže Eventim. U promo periodu komplet ulaznica za sve tri večeri Arsenala 07 košta samo 1.800 dinara, dok je pojedinačna ulaznica 1.000 dinara. Festival se tradicionalno održava u fantastičnim prostorima na otvorenom u Kneževom arsenalu, bivšoj fabrici naoružanja iz 19. veka, i u zelenilom bogatoj Zastavinoj bašti, kao i u obližnjoj rustičnoj Čaurnici.

Skindred Metal Days / foto Marko Ristić

"Bili smo svuda po svetu, ali uvek postoje nova mesta koje treba posetiti i publika kojoj treba svirati. Cilj nam je da budemo sve veći i veći. Znamo da na nas gledaju kao na jedan od najboljih bendova uživo. Ovog puta želimo da svi dođu, poslušaju nas i pridruže se žurci", ovom prilikom je izjavio bubnjar Arya Goggins.

Pored njih, postavi ovogodišnjeg izdanja festivala će se pridružiti i legendarni thrash metal sastav Anthrax, britanski punk sastav Buzzcocks, Thievery Corporation, Ana Popović, Dub FX, Urban&4, Rambo Amadeus, Škrtice i mnogi drugi.

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.