Vesti

NADIMAČ najavljuju novi album pesmom 'Jednom nogom u gradu'
02.05.2017. | |

Beogradski crossover/thrash metal sastav NADIMAČ predstavio je detalje svog predstojećeg, petog studijskog albuma pod imenom "Besnilo" koji će biti objavljen 3. jula za kultnu špansku izdavačku kuću Xtreem Music. Bend je objavio i prvi singl sa albuma pod imenom "Jednom nogom u gradu" koji možete poslušati u nastavku. Ovaj album će naslediti izdanje "Manifest protiv sudbine" objavljeno 2015. godine za izdavača Witches Brew.

Nadimač - Besnilo (2017)

"Besnilo" lista pesama:

1. Uvod u besnilo
2. Palikuća
3. Jednom nogom u gradu
4. Kapitalizam je kanibalizam
5. Revolucija u izlogu (feat. Jelena Vujanović)
6. U podrumu žute kuće
7. Anatomija poslušnosti
8. Analni ovčar
9. Teraj se u kurac
10. Prvi put sa kevom na šemu
11. Rođen u ofsajdu (Nesportski dan)
12. Zemlja povraća
13. Crna štampa
14. Bez ograda, bez barijera

Materijal je snimljen u studiju Citadela Sound Productions, a za produkciju je zadužen Luka Matković (Quasarborn), dok je omot albuma oslikao malezijski umetnik Silencer8. Album donosi par novih elemenata za bend, uključujući gošću Jelenu Vujanović (Void Inn) na vokalima i pomoćnim vokalima, kao i akustične gitare. Pored toga bend planira svirke i promocije albuma u Beogradu i drugim gradovima u regionu,  dok će se krajem godine otisnuti na turneju koja će obuhvatati Austriju, Češku, Slovačku i Nemačku, gde će bend deliti bine sa bendovima poput Casket i Fleshless.

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.