Vesti

WOLFRAM imaju novi singl, poslušajte 'Ljiljani'
30.04.2017. | |

Novosadski sastav WOLFRAM objavio je pesmu "Ljiljani" koja će se naći na predstojećem EP izdanju, a možete je poslušati u nastavku. Pesma je snimljena u studiju Šamarčina dok je za omot zadužen Dušan Prentović.

Bend će ovu pesmu predstaviti na predstojećem koncertu u prostorijama kluba Fabrika 6. maja, a uz njih će nastupiti producent Lag i brojni gosti. "Zajedno na sceni neka od najjačih imena novosadske scene, propuštaju svoju muziku kroz tuđe filtere, kao kad daš svoju bebu nekom drugom da je nuna pa kad je dobiješ nazad ona psuje na nemačkom," poručuju iz benda.

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.