Vesti

ADRENALINE MOB najavljuju novi album pesmom 'King of the Ring'
30.04.2017. | |

Supergrupa ADRENALINE MOB objaviće svoj treći studijski album pod imenom "We The People" 2. juna za izdavača Century Media. Bend je objavio spot za prvi singl sa tog albuma, pesmu "King of the Ring", koji možete pogledati u nastavku.

Originalnoj dvojci koju čine Russell Allen (Symphony X) i Mike Orlando (Sonic Stomp) će se na ovom albumu pridružiti pojačanje: David Zablidowsky (Trans-Siberian Orchestra) na basu i Jordan Cannata za bubnjevima. Album će naslediti još uvek aktuelni "Men Of Honor" koji se pojavio početkom 2014. godine. Podsećamo, bivši bubnjar sastava A.J. Pero, poznat po radu sa bendom Twisted Sister, preminuo je u martu 2015. godine.

Adrenaline Mob - We The People (2017)

"We The People" lista pesama:

01. King Of The Ring
02. We The People
03. The Killer's Inside
04. Bleeding Hands
05. Chasing Dragons
06. Til The Head Explodes
07. What You're Made Of
08. Raise 'Em Up
09. Ignorance & Greed
10. Blind Leading The Blind
11. Violent State Of Mind
12. Lords Of Thunder
13. Rebel Yell

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.