Vesti

SKINDRED i HOUSE OF PAIN predgrupe sastavu PROPHETS OF RAGE u Zagrebu
29.04.2017. | |

Koncert supergrupe PROPHETS OF RAGE u Zagrebu koji smo prethodo najavili postao je još bolji. Organizator Los Angeles Agency objavio je da će kao specijalni gosti sastavu Prophets of Rage nastupiti hip hop sastav HOUSE OF PAIN, reggae metal atrakcija SKINDRED i progressive rock sastav BLACK PEAKS. Cena karte za koncert koji će se održati 26. juna u SRC Šalata iznosi 240 kuna (32 evra), a mogu se nabaviti putem prodajne mreže Eventim.

PROPHETS OF RAGE u Zagrebu

"Mi nismo supergrupa. Mi smo elitna specijalna jedinica revolucionarnih muzičara odlučna da se suoči sa ovom planinom sranja u izbornoj godini, i direktno ćemo im se suprotstaviti gorućom gomilom Marshall-a", izjavio je gitarista Tom Morello kada je osnovan ovaj sastav.

Ovim rečima opisana je grupa koja je donela euforiju i određenu dozu revolucionarne nade i energije u muzičku industriju i koja je okupila tri člana benda Rage Against the Machine (Tom MorelloTim Commerford Brad Wilk), kojima su se pridružili reperi Chuck D (Public Enemy) i B-Real (Cypress Hill).

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.