Vesti

Preslušajte 'Humanz', novi album benda GORILLAZ
28.04.2017. | |

GORILLAZ are back! Najpoznatiji virtuelni bend na svetu objavio je novi album “Humanz” pod etiketom Parlophone Records.

Koncertna atrakcija MY BABY u Beogradu i Novom Sadu tokom maja

Novi album sastava Gorillaz “Humanz” dolazi nakon sedmogodišnje pauze. Broj saradnika na novom albumu je podugačak i uključuje poznata imena svetske muzičke scene - Jehnny Beth (Savages), Danny Brown, Benjamin Clementine, De La Soul, D.R.A.M., Peven Everett, Anthony Hamilton, Grace Jones, Zebra Katz, Kelela, Mavis Staples, Vince Staples, Popcaan, Pusha T, Jamie Principle i Kali Uchis.

Šestominutni animirani video koji je režirao Jamie Hewlett za njihov prvi singl “Saturnz Baz” sa novog albuma je već ocenjen kao epski. U pitanju je VR video od 360 stepeni koji je za mesec dana videlo preko 27 miliona ljudi.

Na novom albumu se nalazi 14 pesama, a “Humanz” je dostupan na CD-u, vinilu i na svim muzičkim digitalnim servisima.

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.