Vesti

Zakazan datum novog LAKE FESTA u Nikšiću
27.04.2017. | |

Sigurno jedan od poznatijih festivala u regionu, nikšićki LAKE FEST zakazan je u periodu od 11. do 13. avgusta! Kako saznajemo, ovogodišnji lineup će takođe oduševiti mnoge, ali ćemo za to morati malo da sačekamo da vidimo sa kim ćemo uživati pored Krupačkog jezera.

Zakazan datum novog LAKE FESTA

Nikšićki festival prošle godine je imao najuspješnije izdanje, umnogome zahvaljujući i činjenici da je ugostio do sada najveću zvezdu - Manu Chao. Budući da su i publika, a i organizatori nametnuli kao pravilo da Lake fest svake godine raste, ove godine je bilo dileme da li će ga biti jer je teško ispuniti postavljena očekivanja. Direktor festivala Peđa Zečević je rekao da je bilo kalkulacija i polemika, ali da je on ipak optimista, nadajući se većoj podršci države.

"Lake je davno prevazišao nivo malog festivala i zato smatramo da treba da ima značajniju podršku institucija. Neću da kažem da se u tom dijelu stvari ne kreću na bolje, ali mislim da je taj nivo podrške Lake fest prevazišao. Takođe, kao čovjek koji dugo radi ovaj posao, znam da je za velika inostrana imena potrebna mnogo značajnija podrška ili jakih sponzora ili države, u suprotnom je nemoguće dovesti ih", kazao je direktor festivala za Vijesti.

Manu Chao, foto Marko Ristić

 

 

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.