Vesti

Pogledajte novi spot benda HIGHLY SUSPECT
27.04.2017. | |

Jedan od bendova novije generacije, čija popularnost raste iz dana u dan u poslednje vreme, američki alternative rock sastav HIGHLY SUSPECT objavio je novi spot - i to za numeru "Little One". Ova pesma nalazi se na njihovom aktuelnom, drugom studijskom albumu "The Boy Who Died Wolf", koji je izašao u novembru prošle godine.

Spot je vremenski postavljen u sredinu osamdesetih godina prošlog veka, a režirali su ga DJay Brawner i pevač i gitarista benda Johnny Stevens. On je ujedno i opisao spot: "Ova pesma govori o ljubavi koja klizi kroz pukotine. To je onaj osećaj koji imate kada shvatite da ste izgubili nekog voljenog, vašu desnu ruku, najboljeg prijatelja. Naši spotovi pokušavaju uvek da uhvate i prikažu emociju, i nešto što sigurno kod nas nećete videti je da samo stojimo u praznoj sobi i pretvaramo se da sviramo instrumente."


Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.