Vesti

KREATOR izveli pesmu 'Satan is Real' sa frontmenom sastava GHOST
26.04.2017. | |

Kultni nemački thrash metal sastav KREATOR izveo je pesmu "Satan is Real" uživo u toku emisije Circus HalliGalli na nemačkoj televiziji ProSieben. Tom prilikom bendu se pridružio frontmen sastava GHOST, Papa Emeritus i nemački indie izvođač Drangsal, a kako to izgleda možete pogledati u nastavku. Pesma se našla na aktuelnom albumu legendarnog benda pod imenom "Gods of Violence"

Kao što znate, usled tužbe podnete protiv frontmena benda Ghost od člane bivših članova. potvrđeno je da se iza maske frontmena krije švedski muzičar Tobias ForgePodsećamo, novi album sastava Kreator objavljen je 27. januara za izdavača Nuclear Blast a produkciju njihovog četrnaestog studijskog izdanja potpisuje Jens Bogren (Amorphis, Opeth) ispred studija Fascination Street. Album će naslediti izdanje "Phantom Antichrist" iz 2012. godine, što je ujedno i najduža pauza između dva albuma ovog sastava.

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.