Vesti

Ross The Boss i bend donose klasične MANOWAR pesme u Elektropionir
26.04.2017. | |

Gitarista i osnivač legendarnog heavy metal sastava MANOWAR, Ross Friedman poznatiji kao Ross The Boss će zajedno sa svojim bendom predstaviti set klasičnih pesama matičnog benda 29. maja u klubu Elektropionir. Kao podrška će nastupiti domaći epic metal sastav CLAYMOREAN, kome će ovo biti jedan od retkih koncertnih nastupa. Više informacija o satnici i cenama karata biće naknadno objavljeno od strane organizatora. Koncert će se održati u organizaciji agencija Mjölnir Promotions i Resetor.

Ross The Boss donosi Manowar klasike u Beograd

Ross the Boss i basista benda Manowar, Joey DeMaio su se upoznali kada je DeMaio radio sa bendom Black Sabbath kao tehničar bas gitare i vatrometa. Tom prilikom je Ross nastupao kao gitarista za bend Shakin' Street koji je nastupao pre legendarnog sastava. Tu se rodila ideja da osnuju sastav Manowar, a postavu je upotpunio Eric Adams.

Ross Friedman je iz sastava Manowar otpušten nakon albuma "Kings of Metal" objavljenog 1988. godine. Postavu njegovog pratećeg benda na ovoj turneji čine kolega iz sastava Manowar, Kenny Rhino Earl za bubnjevima, Marc Lopes (Let Us Pray) na vokalu i Mike LePond (Symphony X) na bas gitari. Na turneji pod nazivom Discipline of Steel, Ross i ekipa će predstaviti klasike benda Manowar sa albuma u čijem je snimanju gitarista učestvovao.

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.