Vesti

AS ORCHIDS WITHER i UNITED AND STRONG stižu u Beograd
27.04.2017. | |

Udruženje Means to Amend sprema posebnu poslasticu za sve fanove težeg zvuka. Na koncert pod nazivom "Back to Basics", u Zemunski klub Fest,  10. maja stižu bugarski metalcore sastav AS ORCHIDS WITHER i nemački hardcore bend UNITED AND STRONG. Kao podrška nastupiće beogradski post-hardcore heroji YOUNG HUSBANDS. Ulaznice za ovaj koncert koštaće 400 rsd.

AS ORCHIDS WITHER i UNITED AND STRONG stižu u Beograd

United And Strong su berlinski hardcore bend. Sirov, ali konkretan. Dolaze nam u okviru tur-promocije svog novog izdanja "Colorblind", koje izlazi 28. aprila. Kako kažu za sebe preživeli su mnoge bendove, trendove i dizajnirane majice. Dodajmo da su pri tom odvozali koncerte u 22 zemalja i obišli tri kontinenta. Ovi momci su dobro poznati hardcore "njuškama" našeg regiona, a Srbiju stižu po drugi put.

As Orchids Wither su nade bugarske metalcore scene. I ovi momci su dobro znani na bugarskoj sceni, iako tek krče put ka afirmaciji u regionu. Iza njih je pak iskustvo sviranja sa našoj publici poznatim bendovima, kakav je i Expectations, a u samo poslednjem polugodištu su stigli da sviraju i sa major bendovima kao što su Caliban a predstoji im i koncert sa i August Burns Red. Dosadašnji utisci su više nego pozitivni.

Young Husbands su glavne perjanice domaće post-hardcore scene. Odlična ekipa koja donosi neophodan diverzitet, ali i kvalitet lokalnom underground miljeu. Spremaju novo EP izdanje, a prvi singl "Man Material" su obogatili i video varijantom koje se već vrti internetima. Krajem aprila odlaze na mini turneju po Grčkoj, pa se tako u Fest vraćaju u punoj formi.

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.