Vesti

BULL BRIGADE i MAD BEAT na promociji To Be Punk festivala
27.04.2017. | |

U petak, 28. aprila u novosadskoj Fabrici održaće se koncert u sklopu promocije To Be Punk festivala, koji će se održati na istom mestu od 1. do 3. juna. Ulaznice se kupuju na ulazu, a koštaće 400 rsd.

Bull Brigade dolaze iz Torina, industrijske prestonice, ali i jednog od najbitnijih uporišta hardcore/punk scene u Italiji. Bend koji je prošle godine obeležio deceniju postojanja sačinjavaju ljudi sa velikim iskustvom na tamošnjoj punk, ali i skvoterskoj sceni, kao i na tribinama lokalnog fudbalskog kluba. Svojom energičnom kombinacijom oi!, punk, hardcore i rock'n'roll zvuka koju su predstavili na albumima "Strade Smarrite" i "Vita Liberta" postali su jedan od najpopularnijih bendova u Italiji, a zbog ubedljivih "živih" nastupa u gotovo svim delovima Evrope važe i za jedno od najaktuelnijih imena današnje globalne streetpunk scene.

Mad Beat je još jedan bend iz Torina. Postoje tri godine, i iza sebe imaju objavljen album na kom se susreću muzički uticaji od klasičnih '77 punk bendova poput Clash-a do modernijeg zvuka poput Rancid-a, a poseban pečat daje pevanje na italijanskom jeziku. Domaću scenu ovog puta predstavlja Fiskalni Račun iz Bečeja, trenutno jedan od najaktivnijih domaćih bendova. Njihov himnični oi!/punk na koncertima je uvek praćen horskim pevanjem publike i atmosferom koja lako preraste u žurku za sve prisutne.

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.