Vesti

AVENGED SEVENFOLD predstavili spot za 'God Damn'
28.04.2017. | |

Popularni američki heavy metal sastav AVENGED SEVENFOLD objavio je spot za pesmu "God Damn" sa svog aktuelnog albuma "The Stage".  Spot je snimljen u Los Anđelesu, a režiju potpisuje Anders Rostad.

Postava benda Avenged Sevenfold

Podsećamo, njihov novi album objavljen je bez prethodne najave 28. oktobra nakon koncerta na krovu izdavačke kuće Capitol Records koji su fanovi širom sveta mogli da prate putem interneta. Recenzija tog izdanja se našla i na našim stranama, a možete je pročitati na ovom linku. Album je debitovao na 4. mestu američke top liste Billboard sa 76.000 primeraka prodatih u prvoj nedelji nakon izdavanja. Naš specijal posvećen ovom sastavu možete pročitati ovde.

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.