Vesti

AUF WIEDERSEHEN i Sana Garić zajedno u Domu omladine Beograda
27.04.2017. | |

U Beogradskom Domu omladine 5.maja nastupiće bendovi AUF WIEDERSEHEN, Sana Garić i FLESH COMUNITY. Ulaznice u pretprodaji koštaju 350 rsd, dok će na dan koncerta koštati 500 dinara.

AUF WIEDERSEHEN i Sana Garić zajedno u Domu omladine Beograda

Sana Garić je krajem prošle godine objavila debitantski album “Svet za nas” koji je prvi u planiranom nizu albuma na kojima pesme nastaju improvizacijom i saradnjom sa drugim muzičarima. Pesme obuhvataju širok spektar muzičkih stilova i obogaćene su elektronskim uticajima od nežnih neo-psihodeličnih do no wave pesama plesnog karaktera. Zajedno sa Sanom (vokal, klavijature) uživo nastupaju Luna Škopelja (klavijature), Marija Nikolić (klavijature) i Feđa Tom Franklin (bubanj, perkusije). Na albumu “Svet za nas” gostovali su brojni ljudi sa muzičke scene: Dejan Vučetić (Darkwood Dub), Dejan Stanisavljević (grupa Beograd), Vladimir Đorđević (Lira Vega), Andrijana Belović, Uroš Petković (Shazalakazoo), a album je producirao Radan Đorđević - Rahmanee.

Auf Wiedersehen je beogradski rokenrol/electro bend, nastao 2010.godine. Minimalistički pristup muzici, uz repetitivni gruv, energiju i zvuk koji ne podleže nikakvim kompromisima i stereotipima. Izbegavajući svaka tačna žanrovska određenja muzika benda se najšire može okarakterisati kao snažni elektronski gruv u kombinaciji sa r'n'r i bles gitarama. Oslonac na groove-u i gitarski repetitivni gitarski rif muzici Auf Wiedersehena daju plesni karakter sa ostajanjem na energičnim r'n'r osnovama. Koncertno izvođenje je otvorenije forme, sa elementima improvizacije.

Flesh Community je elektro sastav iz Beograda aktivan od 2013. Grupu čine 2 člana, Miloš i Pavle, koji zajedno stvaraju svoju vrstu urbane bluz muzike. Fascinacija erotikom, kriminalom, ljubavlju i sta znači biti individua u 21. veku.

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.