Vesti

GORILLAZ objavili novu pesmu, poslušajte 'The Apprentice'
27.04.2017. | |

Nedavno ste mogli da čitate velike vesti o tome kako su GORILLAZ konačno najavili svoj povratak i da će nakon šest godina konačno izdati novi studijski album - "Humanz". On nam stiže 28. aprila, a nedavno su objavili još jednu novu pesmu "The Apprentice", koju možete čuti u nastavku.

Kako je ceo novi album prepun raznih gostiju, u ovoj pesmi koja kombinuje elektronski zvuk i R&B gostuju britanski soul pevač Rag'n'Bone Man, njujorški reper Zebra Katz i londonska R&B pevačica RAY BLK.

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.