Vesti

Noel Gallagher otkrio datum izlaska novog albuma
27.04.2017. | |

Bivši gitarista i kompozitor benda OASIS Noel Gallagher nagovestio je datum izlaska novog albuma njegovog benda NOEL GALLAGHER’S HIGH FLYING BIRDS. Pre nekoliko meseci, kada je pričao o novom albumu na kojem mu pomaže producent David Holmes, predviđao je da bi on mogao biti završen u junu ove godine.

Međutim, sada je u najnovijem intervjuu koji je dao u emisiji Russell-a Brand-a Radio X dao nove procene: "Verujem da će to ipak biti novembarsko izdanje", dok je na nagovaranje da otkrije naslov neke pesme odgovorio u svom stilu: "Imamo jednu koja se zove 'instrumental broj tri'".

Noel Gallagher

"Ovog puta radim nešto drugačije, da bih se što bolje zabavio - pišem pesme u studio prvi put u karijeri. Postavio sam sebi pravilo da ne ulazim u studio sa delovima pesama, već ih pišem tamo, i ceo taj proces se odvija oko mene tokom dana. Obično uđem u studio, odsviram pesmu, snimim akustičnu verziju i dalje razmišljamo šta bi moglo sa njom da se uradi. Kada pišeš u studiju jednostavno ne znaš u kom pravcu ideš, tako da se sve konstantno menja. Pomalo je haotično, ali su rezultati zasad sjajni", opisao je Gallagher.

Poslednji, drugi studijski album u karijeri Noel Gallagher's High Flying Birds "Chasing Yesterday" izašao je u februaru 2015. godine.

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.