Vesti

ATHEIST RAP najavljuju turneju po 'južnoj pruzi'
25.04.2017. | |

Novosadska pank rok grupa ATHEIST RAP će tokom predstojećeg produženog vikenda održati četiri koncerta u istočnoj i južnoj Srbiji. Ateisti su odlučili da se odazovu pozivima klubova iz gradova u kojima nisu dugo svirali ili u kojima do sada uopšte nisu nastupali.

Atheist Rap / foto: Jelena Aćin

Ovu mini turneju će otvoriti nastupom u Zaječaru, u tamošnjem Omladinskom centru gde će u četvrtak 27. aprila nastupiti u društvu prijateljskih bendova Crveni karton iz Kruševca i School bus iz Knjaževca. Koncert počinje već u 21h, a članovi benda Atheist Rap pozivaju publiku da dođe na vreme i podrži dva možda i najperspektivnija benda u Srbiji.

U petak 28. aprila, Ateisti će svoje stvaralaštvo uživo predstaviti publici u OKC Pirot. Biće to prvi nastup benda u ovom gradu posle nastupa na Osveženju festu 2010. godine. Ulaznice po pretprodajnoj ceni od 300 dinara su već u prodaji, dok će na ulazu u klub karta koštati 400 dinara.

U subotu 29.04. Ateisti će prvi put od svog osnivanja nastupiti u Vlasotincu, u klubu Od sumraka do svitanja u društvu benda Balkan Revival, a u sklopu dvodnevnog programa kojim će se najaviti Undergound music festival koji će se od 07. do 09. jula održati u Vlasotincu.

Završno veče ove mini turneje će se desiti u nedelju 30. aprila u Prokuplju. Tamo će Ateisti u društvu svojih mladih kolega iz benda School bus nastupiti u Art Pubu Black Fox. Koncert počinje već u 21h, a ulaznice po ceni od 350 dinara se mogu kupiti u Pubu.

Atheist Rap je nedavno objavio svoj poslednji spot za pesmu "Robija", sa poslednjeg albuma "Uberlauf" koji su izdali za beogradskog izdavača Lampshade media u digitalnom formatu i na disku i hrvatskog izdavača PDV records na vinilu.

 

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.