Vesti

RISE AGAINST se u junu vraćaju novim albumom
25.04.2017. | |

Američki punk rock sastav RISE AGAINST najavio je izlazak osmog studijskog albuma ovog leta. Novi album, čiji će producent biti Nick Raskulinecz, zvaće se "Wolves" i izaći će 9. juna za diskografsku kuću Virgin Records. U nastavku možete da vidite omot i listu pesama novog albuma, ali i da čujete potpuno novu pesmu "The Violence".

Rise Against - Wolves

Lista pesama albuma "Wolves":

01. Wolves
02. House On Fire
03. The Violence
04. Welcome To The Breakdown
05. Far From Perfect
06. Bullshit
07. Politics Of Love
08. Parts Per Million
09. Mourning in Amerika
10. How Many Walls
11. Miracle

"Naša muzika na mnogo načina predstavlja sigurno okruženje za naše fanove, ali sam shvatio da ne želim da stvaram samo sigurna okruženja, već želim da stvaram i mesta koja su opasna, gde na primer mizoginija ne može da postoji, gde ksenofobija ne može da postoji", rekao je pevač Tim McIlrath i nastavio dalje: "Želim da stvaram okruženja u kojima nema prostora za ovakve pojave i gde se one uguše - gde takve ideje jednostavno umru. Ovaj album dakle ne govori o stvaranju sigurnog okruženja, govori o okruženju koje je opasno za nepravdu."

Poslednji studijski album "The Black Market" izdali su 2014. godine.

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.