Vesti

QUEENS OF THE STONE AGE potvrdili da završavaju novi album
25.04.2017. | |

Nedavno su se u javnosti pojavile vesti i nagađanja o tome da li su QUEENS OF THE STONE AGE i njihov dugogodišnji saradnik Mark Lanegan potvrdili izlazak novog albuma. Sva ova nagađanja su sada završena i zvanično je potvrđeno ne samo to da novi album stiže, već i da su njegovo snimanje i miks završeni!

Naime, Lanegan se u jednom od intervjua nedavno izlanuo da je "album gotov i da jedva čeka da ga čuje", dok se nakon toga na zvaničnom sajtu benda pojavila misteriozna fotografija slova "Q" ispod kojeg samo piše "Coming twenty-five"

Queens Of The Stone Age Q

Sada je Arthur Dénouveaux iz Left Front Door Records postavio fotografiju iz studija sa bendom na Instagram, ispod koje piše "Album je upravo izmiksovan". Fanovi vrlo nestrpljivo čekaju izlazak novog albuma s obzirom na to da je poslednji studijski album "…Like Clockworkizašao 2013. godine.

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.