Vesti

Na leto stiže novi album benda PARADISE LOST
25.04.2017. | |

Stižu nam sveže vesti iz štaba legendarnog britanskog benda PARADISE LOST. Već smo pisali o tome da je ekipa počela sa snimanjem novog albuma u Orgone Studios, gde sa njima radi producent Jaime Gomez Arellano, a sada je novost da je album skoro završen. Novi album će se zvati "Medusa" i izaći će ovog leta preko izdavača Nuclear Blast.

Paradise Lost u studiju

"Novi album biće sporiji, bliži sludge zvuku i doom kao nikad do sada. Osam traka punih monstruoznih rifova čiste severnjačke tuge", rekao je gitarista Greg Mackintosh. Ovo će biti njihov 15. studijski album koji će naslediti izdanje "The Plague Withiniz  2015. godine.

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.