Vesti

SOILWORK dobili novog bubnjara
25.04.2017. | |

Švedski melodic death metal sastav SOILWORK predstavio je novog bubnjara, a njegovo ime je Bastian Thusgaard. Ova vest ne iznenađuje ljubitelje ovog benda jer je Thusgaard svirao sa njima kao zamena još otkako je njihov stalni bubnjar Dirk Verbeuren prošle godine počeo da svira sa legendarnim bendom MEGADETH.

Bastian Thusgaard

Prethodnih deset meseci predstavlja nešto duži probni period za dvadesetpetogodišnjeg Thusgaard-a, ali je sada ovaj mladi bubnjar zvanično postao i član benda. On je prethodno svirao sa bendom The Arcane Order, a bio je i učenik Verbeuren-a. "Veoma smo uzbuđeni što je Bastian postao naš stalni bubnjar. Već neko vreme je sa nama na turneji i nemamo ništa osim pohvala da kažemo za njegov trud i talenat, kako na muzičkom tako i na ličnom nivou. Naravno da je teško sesti na stolicu posle Dirk-a, ali se odlično pokazao na dosadašnjim koncertima koje smo imali po Severnoj i Južnoj Americi i Evropi, tako da mislimo da je savršena zamena. Ima samo 25 godina, a već ima tako odličan groove i fantastičnu tehniku", rekli su momci iz benda.

U nastavku se možete uveriti u to kako Thusgaard svira, u njegovoj obradi pesme "Sworn to a Great Divide". Svoj aktuelni, deseti studijski album "The Ride Majestic" bend je objavio u avgustu 2015. godine, a ovom prilikom se možete prisetiti i intervjua koji je za naš portal dao bubnjar Dirk Verbeuren.

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.