Vesti

Preslušajte '8', novi album benda INCUBUS
24.04.2017. | |

Naslednik legendarnog "If Not Now, When?" iz 2011. godine benda INCUBUS stigao je na sve internet servise. Album "8" moguće je u celosti poslušati ispod.

Kako i sam naslov otkriva, za Incubus je ovo osmi po redu studijski album, a zanimljivo je kako su u procesu stvaranja promenili producenta, i pri samom završetku novog materijala napravili i potpuno novi miks. Naime, potpuno neplanirano i neočekivano svoj finalni produkcijski potpis na izdanje stavio je - Skrillex!

Preslušajte '8', novi album benda INCUBUS

"Verujem da su svi naši albumi do sada bili refleksija gde se nalazimo kao bend. Kada slušate tekstove i melosdije, slobodno tražite refleksije kako se ja osećam sada (smeh). Mislim da svi mi imamo nekoliko ličnosti koje žive u nama i to reflektujemo na različite načine. Mi nismo imali nikakve izazove sa ovim albumom sem da ga uradimo onako kako osećamo, a to je nekako i najteža stvar. Ispalo je sjajon i zato smo toliko srećni sa učinjenim" rekao je frontmen ovog sjajnog sastava Brandon Boyd.

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.