Vesti

Drugi Prvi maj geri uz Mašinka i Pasmaters na pulskom Kaštelu
22.04.2017. | |

Prošle godine u Puli zasnovan festival povodom Praznika rada doživjeti će svoje drugo izdanje 29. aprila na pulskom Kaštelu.

Na Prvi maj geri festivalu ove godine nastupiti će četiri benda, uglavnom sa zajedničkim punk nazivnikom, među kojima su i jedan od najaktivnijih hrvatskih pankera - Mašinko.

Uz navedene, nastupaju i hardkoraši iz Zaboka .upset, domaći veterani hc-punk zvuka Pasmaters te Šank.

Rezervna lokacija u slučaju lošeg vremena je Hotel Pula, a karte se mogu kupiti u Puli u pretprodaji u Rock Baru Mimoza i u Zagrebu Dirty Old Empire shopu. Do 24. aprila, ulaznice se prodaju po cijeni od 60 kuna, od 24. do 29. travnja cijena ulaznice je 70 kuna, a na dan koncerta 80 kuna.

Mašinko

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.