Vesti

Pogledajte spot benda ALESTORM snimljen u Beogradu
21.04.2017. | |

Škotski metal pirati ALESTORM objavili su spot za pesmu koja nosi ime benda, a koja će se naći na njihovom predstojećem albumu "No Grave But The Sea", o kome smo već pisali. Podsećamo, bend je spot za ovu pesmu snimao u Beogradu, u zemunskom klubu Fest. Spot je radila domaća produkcijska kuća iCode, a režiju potpisuje Ivan Čolić. Tom prilikom im se pridružila i domaća publika, a kako to izgleda možete pogledati u nastavku. Izveštaj sa snimanja spota i galeriju fotografija ćete uskoro imati prilike da vidite na našim stranama.

Scena sa snimanja spota benda Alestorm

Alestorm su osnovani u Pertu u Škotskoj 2004. godine, i od tada su isplivali na sam vrh heavy metal scene svojim unikatnim pristupom heavy metal zvuku prožetom folk metal uticajima kao i piratskim imidžom koji neguju. Bend iza sebe ima četiri albuma, dok će se peti "No Grave But The Sea" u prodaji pojaviti 26. maja, kao što smo prethodno najavili. Bend je već sarađivao sa domaćom produkcijskom kućom iCode na snimanju spotova za pesme "Magnetic North" sa svog prethodnog albuma "Sunset on the Golden Age""Death Throes of the Terrorsquid" i "Shipwrecked" sa albuma "Back Through Time".

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.