Vesti

Sve spremno za ovogodišnji Supernatural festival
20.04.2017. | |

Već tradicionalno, od 2007. godine, Supernatural festival Dan planete zemlje. I ove godine organizatori su pripremili bogat edukativni, ali i muzički program. Ada Huja još jednom će biti dom mnogim umetnicima, aktivistima i posetiocima u jedninstvenom spoju muzike, obrazovanja, gastronomije, umetnosti i ekologije. Datumi su 22. i 23. april, program je celodnevni, a ulaznice koštaju 600 rsd za jedan dan, ili 1000 rsd za komplet. Na ulazu, jednodnevne ulaznice stajaće 800 rsd. Ulaz za decu do 12 godina je besplatan.

Muzički program donosi neka od najaktuelnijih imena domaće scene, a neki od njih su Lollobrigida, Irie FM, Kanda Kodža i Nebojša ili Beogradski Sindikat. Kompletan muzički program i satnice možete pogledati u nastavku.

Supernatural Festival 2017

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.