Vesti

S.U.S. novim spotom parodiraju društvo u kom živimo
20.04.2017. | |

Beogradski punk’n’roll mornari S.U.S. objavili su spot za pesmu “Za tvoje dobro’’, koji je ujedno i drugi video singl sa albuma "Slepi putnik”. Posle, možemo slobodno reći četvorominutnog filma koji je urađen na temu teksta pesme "Ja putujem“, Susovci su nam ovog puta spremili satiričnu priču koja je blago rečeno škakljiva u sredinama kao što je naša.

Dok sveštenik isteruje đavola iz benda koji peva protiv političara, sam političar se smeška i zabavlja dok ih sluša sa svojom švalerkom. Tu su još i razočarani bivši vojni oficir i pijani otac kojima jedino ostaje da utonu u flašu, a niko ni ne primećuje perverznjaka koji sve to posmatra iz prikrajka. Sama pesma naravno sama po sebi kritički opisuje sve pomenute likove iz spota.

S.U.S. - Za tvoje dobro

S.U.S. ovim video singlom promoviše album "Slepi putnik” koji izlazi pod etiketom Odličan hrčak i koji će uz digitalno izdanje izaći i na vinilu, a bend uskoro uz beogradsku promociju albuma čeka i turneja po Italiji, Hrvatskoj i Sloveniji.

Režija: Andrea Petrović, montaža: Branimir Živković i Andrea Petrović dok su za kamerama bili Magdalena Stanković, Stefan Tasić i Dule Jelen. Spot pogledajte u nastavku.

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.