Vesti

Preslušajte izdanje '30 godina' benda RITAM NEREDA
20.04.2017. | |

Novosadski sastav RITAM NEREDA u utorak 18. aprila objavio je svoje novo izdanje kojim slave 30 godina postojanja. Izdanje nosi simboličan naziv, a izdavač je kuća Nocturne Media.

Ritam Nereda - 30 godina (2017)

"Nismo hteli da pravimo klasično best of izdanje. Najlakše je bilo da složimo stare pesme na novi disk i da to objavimo, ali je ponovno snimanje svim pesmama udahnulo novu energiju i predstavilo ih onako kako zvuče danas. Ceo album je snimljen uživo, i time smo uspeli da napravimo ono što smo hteli. Ovo izdanje neće pratiti ni jedan spot, zato što smo već počeli da radimo na novom materijalu" rekao je Boban, frontmen benda Ritam Nereda.

Izdanje 30 godina dostupno je i u fizičkom obliku i može se naručiti preko bendove Facebook stranice po ceni od 1000 dinara + ptt.

Bend je zakazao i promociju izdanja u novosadskom Shamrock Baru (Mite Ružića 5) koja će se održati u četvrtak 20. aprila gde će zajedno sa fanovima preslušavati novo izdanje. Nakon toga, bend se polako sprema za koncerte širom regiona, a ovogodišnji nastupi će početi sa festivalskim svirkama, a nakon toga bend najavljuje velike koncerte u Novom Sadu, Beogradu i ostalim gradovima širom regiona.

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.