Vesti

ANATHEMA i ALCEST stižu u Beograd!
19.04.2017. | |

Čuveni engleski sastav ANATHEMA dolazi u Beograd 23. oktobra, kada će uz specijalne goste - francuski bend ALCEST, nastupiti u Domu omladine. Fantastična šestorka stiže u sklopu nove evropske turneje na kojoj promoviše novi album "The Optimist", čiji izlazak je već najavljen za 9. jun.

Danas je tačno u podne počela prodaja ulaznica, a u pitanju je ograničeni kontigent od 200 ulaznica koje najbrži obožavaoci mogu kupiti po promotivnoj ceni od 2.200 dinara na prodajnim mestima - Eventim, Gigstix, DD Tickets, te u Felix Shop-u. Regularna cena u pretprodaji iznosiće 2.600 dinara, a na dan koncerta 3.000 dinara.

Anathema i Alcest u oktobru stižu u Beograd

Ovo je premijerni nastup benda Anathema u Srbiji u punom sastavum jer je grupa 2013. godine svirala kao trio u akustučnom izdanju. Nakon nagrađivanog albuma "Weather Systems" (2012) i očaravajućeg "Distant Satellites" (2014) majstori ambijentalne rock muzike se vraćaju novim izdanjem, jednim od najmračnijih albuma zanimljivog naziva punog neočekivane muzike koja će iznenaditi i dobro upućene obožavaoce, a upravo će publika u Srbiji imati priliku da zaviri u čudesan svet benda.

Specijalni gosti ovog koncerta biće francuski post-metal / shoegaze sastav Alcest, koji dolaze da promovišu svoj aktuelni album "Kodama", koji je izašao krajem septembra prošle godine i o kojem smo pisali i mi.

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.