Vesti

ACCEPT najavljuju novi album za avgust
18.04.2017. | |

Nemački heavy metal veterani ACCEPT objaviće novi album pod imenom "The Rise of Chaos" 4. avgusta za izdavača Nuclear Blast. Bend će izdavanje albuma proslaviti nastupom na prestižnom festivalu Wacken Open Air koji će biti podeljen u tri segmenta: prvi kada će bend predstaviti set klasika i novih numera, i drugi gde će gitarista Wolf Hoffman predstaviti obrade kompozicija klasičnih umetnika kao što su Vivaldi, Mozart i Beethoven sa svog solo albuma "Headbangers Symphony" zajedno sa Češkim Nacionalnim simfonijskim orkestrom. Tokom trećeg segmenta bend Accept će u pratnji simfonijskog okrestra predstaviti svoje najveće hitove.

Accept, foto Marko Ristić

"The Rise of Chaos" je treći studijski album od kako je vokalne dužnosti u bendu preuzeo američki pevač Mark Tornillo, a prethodni "Blind Rage" objavljen je 2014. godine. Kao što znate, bend je nedavno održao svoj prvi koncert u Beogradu, gde su nastupili u Belexpo centru kao specijalni gosti švedskom heavy metal sastavu Sabaton. Kako je na koncertu bilo možete pročitati u našem izveštaju i pogledati u galeriji fotografija.

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.