Vesti

Pogledajte novi lyric video benda AYREON
18.04.2017. | |

Holandski multiinstrumentalista Arjen A. Lucassen objavio je lyric video za pesmu "Star of Sirrah" benda AYREON sa predstojećeg albuma "The Source", o kome smo već pisali. Deveti studijski album supergrupe koja je prethodno okupila legendarne muzičare kao što su Bruce Dickinson (Iron Maiden), Russel Allen (Symphony X), Keith Emerson i druge u prodaji će se naći 28. aprila za izdavača Mascot Label Group.

Ayreon - The Source (2017)

Po tradiciji na ovom konceptualnom albumu će se naći broji gostujući muzičari među kojima su James LaBrie (Dream Theater), Tommy Rogers (Between the Burried and Me), Tommy Karevik (Kamelot), Simone Simons (Epica), Tobias Sammet (AvantasiaEdguy), Hansi Kürsch (Blind Guardian), Russell Allen (Symphony X),  Floor Jansen (Nightwish), Paul Gilbert (Mr. Big) i drugi.

U ekskluzivnom intervjuu za naš portal, vođa "rivalskog" metal opera projekta AvantasiaTobias Sammet, o ovoj saradnji je izjavio: "Arjen je veoma prijatan lik, veoma nadaren kompozitor i umetnik i ponosan sam što sam gost na njegovom albumu i nadam se da mogu da doprinesem nešto njegovim fantastičnim pesmama. Materijal je veoma progresivan i dobio sam morsku bolest od nekih melodija i harmonija kako nisam razumeo šta se tu dešava."


Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.