Vesti

NEMESIS, VOID INN i drugi na humanitarnom koncertu u klubu Fest
18.04.2017. | |

U petak, 5. maja u zemunskom klubu Fest održaće se humanitarni koncert na kome će nastupiti bendovi Nemesis, Vrane Kamene, Void Inn, Goatmare and the Hellspades, Zli metalci i Black Berry Society. Ovi bendovi okupili su se oko ideje da svom drugu Stefanu Vukajloviću pomognu u borbi protiv retkog oblika akutne leukemije. Karte za koncert će se prodavati na ulazu u klub, po ceni od 250 dinara, a svirka počinje tačno u 21 čas. Sav prihod od karata biće uplaćen na Stefanov račun.

Stefanu Vukajloviću je pre oko godinu dana dijagnostikovan redak oblik akutne leukemije. Imao je jednu transplataciju koštane srži gde je donor bila njegova majka, međutim njegovo telo je posle nekoliko meseci odbilo i transplatacija nije uspela. Njemu je potrebna pomoć u prikupljanju novca za novu transplataciju, analize donora i ostale bolničke troškove i lekove koji ga održavaju u životu. Više informacija o tome kako možete pomoći Stefanu možete naći na ovom linku.

Humanitarna svirka u klubu Fest

Nemesis je all-girl melodic death metal koji je nastao krajem 2013. godine u Beogradu, po ugledu na Arch Enemy. U maju 2016. godine, objavile su spot za svoj prvi singl "Vengeance" koji će se naći na predstojećem EP izdanju. Vrane kamene su garažni rock bend iz Beograda i aktivno sviraju od 2012.

Void Inn je hard rock/metal bend formiran 2010 god. u Los Anđelesu. Formirali su ga članovi Jelena Vujanović (vokal) i Siniša Pejovic (gitara), koji su za to vreme završavali studije na prestižnom Musicians Institute-u u Holivudu. Goatmare and the Hellspades je horrorpank/rockabilly bend koji već godinama uspešno kombinuje zarazne melodije sa veoma mračnom, horor lirikom. Ovom prilikom će promovisati svoj predstojeći album i turneju po Srbiji. 

Zli metalci je grupa iskrenih obožavatelja heavy metala, koja slobodno vreme troši na najbolji mogući način, odavajući počast svojim omiljenim sastavima. Black Berry Society kao srpski cover bend legendarnih Black Label Society je počeo od gitariste Malina Draškovića. Nakon perioda pauze, bend 2015. godine počinje da nastupa sa novim članovima koji se pored obrada, upuštaju i u autorski rad.  U pripremi je rad za prvi singl i spot, a zatim i prvi EP.

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.