Vesti

Grčki sastav CHRONOSPHERE ponovo nastupa u Srbiji
17.04.2017. | |

Grčki thrash metal bend CHRONOSPHERE po drugi put će nastupati u našem glavnom gradu, ovog puta u zemunskom klubu Fest, 20. aprila u organizaciji agencije Different Strings. Ovaj nastup se realizuje u okviru evropske turneje benda koja nosi naziv Red ’n’ Road, a ista ima za cilj promociju aktuelnog izdanja benda "Red ’n’ Roll" objavljenog ove godine za Punishment 18 Records. Cena karte za ovaj koncert iznosi svega 200 dinara, a početak je zakazan za 20 časova.

Sastav koji prati Chronosphere na prvoj polovini ove turneje je riječki speed metal bend Speedclaw, koji će takođe nastupati ovog četvrtka u klubu Fest. Pored gostujućih sastava, na listi izvođača, naći će se i dva beogradska thrash metal benda, Kobold i Merciful Angel, koji su domaćoj publici već dobro poznati, budući da su oba benda bila izuzetno koncertno aktivna u prethodnom periodu.

Grčki Chronosphere u klubu Fest

Satnica izgleda ovako:

20.45 – 21.15 - Kobold
21:30 – 22:15 - Speedclaw 
22:30 – 23:30 - CHRONOSPHERE
23:45 – 00:30 - Merciful Angel


Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.