Vesti

REMEDY predstavili spot za pesmu 'Bigman'
17.04.2017. | |

Nedavno oformljeni sastav REMEDY, predvođen Nemanjom Kojićem Kojotom, nekadašnjim frontmenom kultnog beogradskog benda Eyesburn je putem svog youtube kanala danas objavio spot za numeru "Bigman". U pitanju je živi snimak iz studija Klinika Petrović. Numera pod nazivom "Bigman" predstavlja svojevrsni singl i najavu za prvi album benda koji će se objaviti do kraja 2017. godine.

Remedy, Dom omladine | Foto: Daniela

Sastav Remedy je ovog vikenda priveo kraju svoju prvu turneju po Srbiji u organizaciji Different Strings koja je nosila naziv New Old Faces i koju je sastav realizovao sa beogradskim thrash metal bendom Quasarborn.

Domaća publika je gorepomenutu numeru imala priliku da čuje uživo na koncertima benda, jer je ista u redovnoj setlisti od prvog pojavljivanja sastava koji se desio u beogradskom Domu omladine, na koncertu braće Cavalera u novembru prošle godine, gde je Remedy nastupao kao predgrupa. Iz tabora benda najavljeno je objavljivanje još nekoliko singlova (u sličnoj produkciji) pre same realizacije albuma.

Za one koji se po prvi put susreću sa imenom Remedy - u pitanju je grunge/stoner/post hard core bend iz Beograda koji čine: Nemanja Kojić Kojot (Eyesburn, Hornsman Coyote), Ivan Petrović (Sharks, Snakes and Planes) i Igor Škoro (Dead Ideas).

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.