Vesti

Potvrđeni prvi izvođači na SAWA festivalu u Županji
17.04.2017. | |

Najistrajniji i najpoznatiji festival u našem regionu koji se bazira na Do It Yourself principima, Sick As We Are, koji se održava u Županji, i ove godine će biti održan u svom standardnom terminu, sredinom leta, tačnije 14. i 15. jula ove godine. Lokacija festivala je plaža Poloji, na obali reke Save, a koncerti će oba dana početi u 17 časova. Ulaz na festival se neće naplaćivati, već se bazira na principima donacije, bilo ubacivanjem u kutiju za donacije ili kupovinom majica, bedževa i drugog sličnog materijala na samom festivalu.

Organizatori su počeli postepeno i da najavljuju ovogodišnje učesnike, a za sada su potvrđeni nastupi sledećih hardcore i punk bendova: BECOME AS ONE (Novi Sad), ZRADA (Kharkiv, Ukrajina), DESPITE EVERYTHING (Atina, Grčka), ONE STEP AWAY (Varaždin / Koprivnica), CVLT OF GRACE (Pécs, Mađarska), FIRST FLAME (Novi Sad). Uskoro će lista učesnika biti proširena.

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.