Vesti

WAR ENGINE, TU IMA ZVUKA i UV na humanitarnoj svirci Korak napred u subotu u Novom Sadu
17.04.2017. | |

U subotu, 22. aprila, u Omladinskom centru CK13 u Novom Sadu biće održana humanitarna svirka "Korak napred". Tom prilikom nastupiće lokalni bendovi UV (alternativni rock), TU IMA ZVUKA (punk rock) i WAR ENGINE (thrash metal), a sav prihod od svirke namenjen je njihovoj drugarici i sugađanki Bojani Ćorilić. Početak događaja zakazan je za 21.00, a ulaz će biti 200 dinara. Posetioci će imati mogućnost da u kutiju za donacije ubace i koji dinar više, u skladu sa svojim mogućnostima, a Bojani je moguće pomoći i uplatom na žiro račun.

Korak napred - Humanitarna svirka za Bojanu

"Korak napred je humanitarni koncert za našu drugaricu Bojanu Ćorilić, koja je povređena u pucnjavi u Žitištu u julu prošle godine. Bojana je tada primila nekoliko metaka, pretrpela teške telesne povrede i da bi joj spasili život, lekari su morali da joj amputiraju levu nogu. Nakon nekoliko meseci borbe u bolnici, ona trenutno naporno vežba u centru za rehabilitaciju u Beogradu kako bi što pre nastavila da studira, druži se sa prijateljima i trenira ples. Sav prihod od ulaznica za ovaj događaj doniraćemo za Bojaninu novu protezu i njen dalji oporavak. Pomozimo joj svi zajedno da opet prohoda, potrči i radi ono što najviše voli – pleše", pojasnili su organizatori povod ove akcije.

UV je mlad bend koji čine iskusni muzičari iza kojih je skoro 10 godina zajedničkog rada na sceni. U nekoliko navrata predstavili su se publici svojim nastupima uživo, a snimili su album prvenac koji je trenutno u fazi post produkcije. Tu ima zvuka je na novosadskoj sceni više od dve godine i trenutno završavaju stvari za svoj drugi EP, koje će ovom prilikom predstaviti, a koje planiraju da usnime tokom leta. War Engine je u ovoj ekipi bend sa najdužim stažom, koji već nekoliko godina svira kao trio, a u toj postavi su objavili nekoliko spotova i snimili drugi album benda, koji će ovom prilikom predstaviti, a koji će uskoro biti objavljen.

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.