Vesti

BJESOVI, DJEČACI i ORGANIZAM na otvaranju bašte KST-a
17.04.2017. | |

Tradicionalni koncert povodom otvaranja bašte kultnog KST-a održaće se 19. maja, a tom prilikom će nastupiti kultni domaći sastav BJESOVI, hrvatski hip hop sastav DJEČACI, beogradski sastav ORGANIZAM i KST Hor. Prodaja karata počinje od utorka 18. aprila po ceni od 500 dinara za najbrže i najvernije fanove, a broj karata po promo ceni je ograničen!

Zoran Marinković, Bjesovi / foto: Marko Ristić

Podsetimo, poslednje studijsko izdanje benda Bjesovi pod imenom "Svetla, svetlosti" ekskluzivno je izašlo putem našeg portala i dalje je dostupno za besplatno preuzimanje putem naše download sekcije, a bend je nedavno predstavio i novi singl pod imenom "Šta to bi". Sa druge strane, popularni hrvatski sastav Dječaci svoj aktuelni album "Firma" objavio je 2015. godine. Bend Organizam će na koncertu promovisati album "Intergalaktički cirkus" koji objavljuju singl po singl, a pesmu "Sherpas" možete poslušati ovde.

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.