Vesti

OREST objavili album 'Neverovatne istinolikosti'
15.04.2017. | |

Početkom aprila, beogradski metal bend OREST je objavio svoj drugi album "Neverovatne istinolikosti". Pesme su komponovane u intervalu od dve godine pre nego što su snimljene u Blaze studiju tokom leta 2016. godine. Za vizualni aspekt albuma pobrinuo se ilustrator i grafički dizajner Nikola Rakić, a za fotografiju Jakov Simović.

Orest - Neverovatne Istinolikosti (2017)

"Neverovatne istinolikosti" lista pesama:

01. Poligraf
02. Mrtva zemlja
03. Bolestan um
04. IV
05. Savršeni kamen
06. Ni kap krvi
07. Monstruozni osmesi
08. Stakleni pogled

Album je dostupan za stream na YouTube kanalu benda, a uskoro će biti moguće nabaviti ga u fizičkom obliku (CD/MC) putem izdavačke kuće Miner Records." Album "Neverovatne istinolikosti" je naslednik prvenca "Iza ogledala" iz 2014. godine, takođe objavljenog za Miner records.

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.