Vesti

SILLYCONS predstavljaju singl 'Live 4 2day'
15.04.2017. | |

SILLYCONS je alternativni rock bend iz Rijeke nastao 2013. godine. Trenutnu postavu benda čine Dario Butković (vokal), Arijan Birkić (gitara, back vokal), Sanjin Perović (bas gitara), Armando Floričić (bubnjevi) i David Košara (klavijature). Sillycons teže žestokom i upečatljivom zvuku koji je mešavina raznih žanrova i uticaja. Kombinacijom tvrdih rifova i nežnijih melodija bend pronalazi svoj zvuk i izražava emocije.

SILLYCONS predstavljaju singl 'Live 4 2day'

Bend je pobednik Ri rock festivala 2015. i Rovinj music festivala 2015, a nastupio je i na brojnim drugim takmičenjima i festivalima širom Hrvatske poput HGF-a, O´rock festivala, St@rt festivala. Nakon singlova "It's Over" i "Morning Light", izbacuju i treći singl s popratnim spotom, naziva "Live 4 2day".

Sillycons ovim singlom pokazuje svoje odlučnije lice sa snažnom i jednostavnom porukom da treba živeti danas jer je sutra možda već prekasno. Spot je snimljen u napuštenoj zgradi na Trsatu u Rijeci. Snimanje i montažu radio je  Mateo Jurčić.

Debitantski album "Rise N' Shine" od sada je dostupan za besplatni download na sillycons.bandcamp.com, a može ga se slušati i putem najvećih svetskih streaming servisa ili kupiti na cdbaby.com. Detalje albuma možete videti ispod.

SILLYCONS - Rise N' Shine

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.