Vesti

ISKAZ najavljuju nastupe u Kragujevcu, Jagodini i Beogradu
14.04.2017. | |

Popularni pančevački hip hop sastav ISKAZ najavio je nastupe u Kragujevcu, Jagodini i Beogradu u sklopu svoje zimsko-prolećne turneje pod imenom Zimzelene metalike i bumbari reperi. Ovom turnejom bend proslavlja 10 godina rada, a izveštaj sa trijumfalnog koncerta u Novom Sadu možete pročitati na ovom linku i videti kako je to izgledalo u našoj galeriji fotografija

Iskaz u Novom Sadu - Istorijski momenti na proslavi 10. rođendana

Bend će 21. aprila gostovati u kragujevačkom Domu omladine, dok će dan kasnije nastupiti na Gradskom stadionu u Jagodini na humanitarnom festivalu u organizaciji 035 Fest, na kome će još nastupati i Bjesovi, reper Bvana, Bend Jorgovani i drugi. Sav prihod od festivala namenjen je desetogodišnjem Mladenu kome je potrebna operacija oka u Rusiji. Cena karte je 300 dinara u pretprodaji, odnosno 400 dinara na dan festivala.

Bend će turneju završiti nastupom u beogradskom klubu Rokanje 5. maja. Pančevački sastav iza sebe ima četiri studijska albuma, sa petim pod imenom "Lavirinat" u najavi. Svoj aktuelni album "Tanatos" bend je objavio 2014. godine za izdavača Lampshade Media.

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.