Vesti

DRAGONFORCE predstavili još jednu novu pesmu
14.04.2017. | |

Multinacionalni power metal sastav DRAGONFORCE predstavio je još jednu pesmu sa svog predstojećeg albuma "Reaching into Infinity" pod imenom "Curse of Darkness", a možete je poslušati u nastavku. Podsećamo, album će biti objavljen na 19. maja za izdavača earMusic u više formata, uključujući standardno izdanje i digipak sa bonusima. Za produkciju albuma postarao se  Jens Bogren, a materijal je snimljen u njegovom studiju Fascination Street u Švedskoj.

DragonForce / foto Marko Ristić

U ekskluzivnom intervjuu za naš portal koji ćete uskoro imati prilike da pročitate, gitarista sastava Herman Li izjavio je sledeće o zvuku novog albuma: "Mislim da svaki novi album benda Dragonforce predstavlja našu konstantnu evoluciju. Sada više nego ikada kombinovali smo više stilova i razvili svoj stil van granica brzog sviranja kao što je bio slučaj na prva četiri albuma. Na tim albumima svaka pesma je bila brza. Ali sada smo razvili pesme koje i dalje zvuče kao mi, iako nisu u istom tempu."


Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.