Vesti

WINTERSUN predstavili novog gitaristu
14.04.2017. | |

Već smo pisali da je frontmen finskog melodic death metal sastava WINTERSUN, Jari Mäenpää odložio gitaru kako bi se u potpunosti posvetio vokalnim dužnostima u bendu. Redove benda pojačaće gitarista Asim SearahAsim je rođen u Pakistanu a preselio se u Finsku kako bi se bavio muzikom. Od 2012. godine Asim  je pevač sastava Damnation Plan. Podsećamo, bend će svoj novi album pod imenom "The Forest Seasons" objaviti u julu za izdavača Nuclear Blast Records. Ovaj album će naslediti izdanje "Time 1" iz 2012. godine.

Postava benda Wintersun

Frontmen Jari Mäenpää je ovom prilikom izjavio: "Znamo se već duže vreme i znamo da je sjajan pevač. Međutim nismo znali da je i talentovan i vešt gitarista. Asim je zapravo prvi koji nam je poslao video na audiciju, što nas je veoma pozitivno iznenadilo." On dodaje: "Veoma je motivisan i strastven sa dobrim heavy metal stavom. Sjajan gitarista i pevač koji će unaprediti živi zvuk benda Wintersun još više."


Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.