Vesti

REMEDY i QUASARBORN stižu u Užice
13.04.2017. | |

Beogradski bendovi REMEDY i QUASARBORN ovog vikenda, koncertom u GKC Užice zatvaraju prvi krug New Old Faces turneje koja se odigravala tokom marta i aprila. Cena karte za koncert u Užicu iznosi 200 dinara u pretprodaji i 300 dinara na dan koncerta, a ulaznice je moguće kupiti u prostorijama GKC Užice.

Kao podrška, na ovom koncertu će nastupati još dva užička benda: Hadži Prodane Duše i BRAT. Datum održavanja je 15. april, a početak koncerta je zakazan za 21h. Organizator New Old Faces turneje je Different Strings, dok se koncert u Užicu realizuje uz podršku GKC Užice.  Našu galeriju fotografija sa nastupa ovih bendova u Pirotu možete pogledati na ovom linku.

Remedy i Quasarborn u Nišu i Pirotu

Kao što smo naše čitaoce već upoznali u prošlosti, Remedy je stoner rock/post hardcore bend Nemanje Kojića Kojota, nekadašnjeg frontmena benda Eyesburn. Remedy, iako novo ime na domaćoj sceni, već je skrenuo pažnju domaće publike na sebe, sjajnim nastupima sa braćom Cavalera u Beogradu, Festivalu srpskog podzemlja a i koncertima New Old Faces turneje.

Quasarborn, još jedno novo ime na domaćoj sceni je bend nastao od strane bivših članova kultnog thrash metal benda Space Eater. Quasarborn je do sada izbacio jedan singl pod nazivom "Danse Macabre" i istim skrenuo pažnju domaće publike, koja se u svirački kvalitet ovog benda uverila nizom koncerata koje je bend odsvirao u prethodnih nekoliko meseci. 

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.