Vesti

COUNTERIGNITION predstavili video za pesmu 'Underground Unite'
14.04.2017. | |

Kovinsko-požarevački thrash/groove metal sastav COUNTERIGNITION objavio je spot za pesmu "Underground Unite" sa još uvek aktuelnog "Mediocrity Deadlock" albuma, objavljenog 2015. godine za Miner Recordings.

"Pesma je posvećena našim "saborcima" sa underground scene, bendovima, promoterima, novinarima, kulturnim radnicima, umetnicima, glumcima... Ovim videom verovatno završavamo promociju "Mediocrity Deadlock" albuma i već spremamo dva nova singla koji će najaviti naš treći album", izjavili su iz benda.

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.