Vesti

SUFFOCATION najavljuju album '…Of The Dark Light' za jun
13.04.2017. | |

Death metal veterani iz Nju Jorka najavili su novi studijski album koji nas očekuje u junu. Naslednik albuma "Pinnacle Of Bedlam" (2013) stiže 9. juna i to će biti prvi album na kojem ćemo imati priliku da čujemo nove članove Charlie Errigo-a (PYREXIA) i bubnjara Eric Morotti-a (KILLITOROUS, BLIND WITNESS). Izdavač je Nuclear Blast Records, a prvi singl sa albuma pod imenom "Your Last Breaths" možete poslušati u nastavku.

SUFFOCATION najavljuju album '…Of The Dark Light' za jun

SUFFOCATION u maju kreću na severnoameričku turneju zajedno sa bendovima Morbid Angel i Revocation, a posle se sele na tlo Evrope gde će promovisati album "…Of The Dark Light". Omot albuma i listu pesama možete videti ispod.

SUFFOCATION najavljuju album '…Of The Dark Light' za jun

"…Of The Dark Light" lista pesama:
01. Clarity Through Deprivation
02. The Warmth Within The Dark
03. Your Last Breaths
04. Return To The Abyss
05. The Violation
06. Of The Dark Light
07. Some Things Should Be Left Alone
08. Caught Between Two Worlds
09. Epitaph Of The Credulous

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.