Vesti

DŽA ILI BU u Zrenjaninu i Novom Sadu
12.04.2017. | |

Beogradski bend DŽA ILI BU ove godine sa svojom publikom proslavlja jubilej 30 godina svog postojanja i stvaralaštva. Tim povodom nastupiće u četvrtak, 13. aprila, u Zrenjaninu, a dan kasnije u Novom Sadu. Pošto je obeležavanje rođendana benda u pitanju, bend je u dogovoru sa organizatorima omogućio publici ulaz na koncert u Zrenjaninu po simboličnoj ceni, dok će ulaz na novosadski koncert biti potpuno besplatan.

Dža ili bu / foto: Jelena Aćin

Zrenjaninski koncert održaće se u Lion pabu (Bulevar Milutina Milankovića bb). Ulaznica za koncert iznosi 200 dinara. U petak će Sabljar i ekipa nastupiti u novosadskom Shamrock baru (Mite Ružića 5). Pre Dža ili bu nastupiće mladi pank rok bend ČUPAVCI iz Siriga. Besplatne pozivnice sa kojima se ulazi na koncert moguće jee preuzeti u Shamrock baru. Broj pozivnica je ograničen. Pre najavljenih koncerata Dža ili bu su objavili novi spot za pesmu "Zauvek" koji je rađen u produkciji studija Fabrika uz veliku pomoć RTS-a, čiji je materijal korišćen u delovima spota.

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.