Vesti

GOBLINI i BRKOVI na PDF Festivalu u Bačkoj Palanci
12.04.2017. | |

PDF - Palanački Dunav Fest je jednodnevni rok festival koji će biti održan prvi put u Bačkoj Palanci 16. juna 2017. godine. Festival će biti održan na platou ispred Sportsko-rekreativnog centra "Tikvara".

GOBLINI i BRKOVI na PDF Festivalu u Bačkoj Palanci

Jedna od najvećih regionalnih koncertnih atrakcija, zagrebački bend Brkovi, prvi su potvrđeni headliner ovog festivala, dok je upravo potvrđen i nastup benda Goblini.

Ulaznice možete nabaviti na svim Gigstix prodajnim mestima kao i online na sajtu www.gigstix.com po ceni od 1000 dinara. Na dan festivala cena će biti 1200 dinara. Prodajno mesto u Bačkoj Palanci je i Irish Pub Old Cellar.

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.