Vesti

COCK SPARRER najavili album 'Forever' za 21. april!
12.04.2017. | |

Legendarni britanski street punk sastav COCK SPARRER najavio je novi studijski album koji će se pojaviti 21. aprila putem izdavačke kuće Chase The Ace.

COCK SPARRER najavili album

"Forever" je prvi studijski album ovog benda nakon više od 10 godina i donosi 16 pesama. Poslednje studijski album "Here We Stand" bitanci su objavili 2007. godine. Prošle godine smo imali prilike da ih vidimo na Exit Festivalu kada su nastupali pred prepunim Fusion Stage-om. Album je moguće naručiti u više varijanti na linku ovde. Omot, listu pesama, kao i najavni singl "One By One" možete videti ispod.

 

COCK SPARRER najavili album

01. One by One
02. Believe
03. Gonna Be Alright
04. Don't Tell Anyone Anything
05. Family of One
06. Every Step of the Way
07. In My Town
08. Contender
09. Nothing Like You
10. I've Had Enough
11. Somebody's Brother; Somebody's Son
12. Us Against the World
13. Up With This
14. Sons of the New Millennium
15. You Lost the War
16. We're the Good Guys

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.