Vesti

ROYAL BLOOD najavili novi album za 16. jun
12.04.2017. | |

Britanski dvojac ROYAL BLOOD najavio je izlazak drugog studijskog albuma koji će se zvati "How Did We Get So Dark?". Album stiže 16. juna, a u nastavku možete pogledati i na koji način su momci iz Brajtona najavili novo izdanje.

Royal Blood

"Imali smo neko skladište u Burbenku (Kalifornija, SAD) dok smo radili na albumu, i tamo nam je bilo sjajno. Partijali bismo noću, a pisali nove pesme danju. Tada smo vrlo brzo shvatili da album počinje da se nazire i da imamo određenu tematiku koja povezuje pesme", rekao je basista i pevač benda Mike Kerr i dodao da su po parolom "sve na šta nisi ponosan - baci" napisali oko 50 pesama za novi album.

Ovaj neobični dvojac je svoj debi album "Royal Blood" objavio 2014. godine, a tek ove godine su uspeli da se izbore sa pritiskom novog albuma, usled enormnog uspeha njegovog prethodnika.

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.